Te Cunosc De Undeva 2 Antena 1 Sezonul 3

sâmbătă, 24 august 2013

FamiliaDa din 24 August 2013 Online IN RELUARE VIDEO

FamiliaDa din 24 August 2013

Alaturi de simpaticul Cosmin Selesi, telespectatorii au parte de o competitie cum nu s-a mai vazut, cu intrebari cat se poate de traznite si raspunsuri pe masura in quiz-show-ul familiilor din intreaga lume, FamiliaDA

Cea mai longeviva emisiune de gen din SUA, FamiliaDA aduce fata in fata cele mai spontane si haioase familii, intr-o intrecere inedita.

"Oare ce fac barbatii pentru a-si alinta sotiile?", aceasta este una dintre haioasele intrebari care vor provoca doua familii sa intre in concursul unde voia buna este la cote maxime. Fireste, pentru o astfel de intrebare pot exista sute de variante de raspuns, insa nu toate sunt si cele castigatoare.
Ceea ce este cu totul si cu totul aparte in acest quiz este faptul ca nu exista raspuns corect, ci doar raspuns popular.
Inainte ca familiile sa intre in concurs, aceleasi intrebari sunt adresate unui grup de 100 de persoane, iar cele mai populare raspunsuri devin variante castigatoare, punctajul lor in competitie fiind corelat gradului de popularitate.
In fiecare editie, vor veni in platoul emisiunii alaturi de Cosmin Selesi doua familii, fiecare dintre ele avand cate cinci membri, fie ca este vorba de parinti si copii, surori, matusi si veri, nasi si fini, chiar si prieteni.
Orice familie se poate bucura acum de o experienta incredibila si de premii in bani foarte atractive la FamiliaDA.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu