Te Cunosc De Undeva 2 Antena 1 Sezonul 3

miercuri, 30 mai 2012

Te cunosc de undeva INCEPE SEZONUL 2

Show-ul primaverii la Antena 1 a incheiat sambata primul sezon in forta, cu o editie live de exceptie la finalul careia a fost desemnat marele castigator.

Dupa zece saptamani de transformari incredibile si momente savuroase pe scena Te cunosc de undeva!, CRBL a fost alesul publicului si castigatorul premiului de 15.000 de euro.

De altfel, si Antena 1 a fost intaia alegere a telespectatorilor in acest sezon, Te cunosc de undeva! fiind programul cel mai urmarit in serile de sambata.

Emisiunea preferata a romanilor se intoarce la toamna cu un nou sezon.

Te Cunosc de Undeva Sezonul 2

A fost show sambata pe scena Te cunosc de undeva! Cei patru finalisti au dat tot ce au avut mai bun, in lupta pentru marele premiu, intrand in pielea personajelor pe care chiar publicul le-a ales pentru ei.

Astfel, Delia, Lora, CRBL si Jorge au intrat pe rand in rolul Romicai Puceanu, Duffy, al lui Puff Daddy sau Britney Spears fiind aproape de nerecunoscut.

Telespectatorii nu doar ca au ales personajele pe care cei patru le-au interpretat in marea finala, dar au fost si cei care au alescastigatorul, votandu-l prin sms.
Prin transformari uluitoare au trecut si ceilalti patru concurenti, spre incantarea telespectatorilor care au ramas si de aceasta data alaturi de Antena 1.

Momentele inedite nu au lipsit nici ele. Cei opt concurenti, cei patru jurati si cei doi prezentatori le-au pregatit telespectatorilor un moment cu totul deosebit.

Cei 14 au cantat impreuna We are the show, melodie dedicata publicului, celui care a transformat Te cunosc de undeva! in cea mai iubita emisiune de divertisment de sambata seara.
Pe parcursul primului sezon, Te cunosc de undeva! s-a impus in fruntea preferintelor telespectatorilor intre programele de sambata seara din slot. Astfel, intre 17 martie si 26 mai, Antena 1 a condus clasamentul de audienta la nivel urban cu o audienta medie de 6.8 procente si o cota de piata de 15.3%, lasand pe locul al doilea principalul competitor, Pro Tv care a reusit sa inregistreze doar 6% rating si 13.6% share.
Finala de sambata trecuta a avut factorul . Pe scena Te cunosc de undeva! au urcat Andrei Leonte si Antonia Filip. Castigatorul si finalista X Factor au intrat in pielea lui Cornel Ilie si a Antoniei, interpretand hitul Pleaca si reusind inca o data sa ridice sala in picioare.
Te cunosc de undeva! revine la toamna cu un nou sezon, numai la Antena 1

VIDEO! CRBL, CASTIGATORUL "TE CUNOSC DE UNDEVA"!

Timp de 11 saptamani, concurentii "Te cunosc de undeva" au adus muzica buna si distractia in casele telespecatorilor cu transformari de senzatie. Insa orice concurs trebuie sa aiba si un castigator. De data aceasta, numele lui a fost CRBL.

Desi a ridicat audienta in picioare cu melodia "Baby One More Time", Jorge s-a clasat abia pe locul patru. Increzator si constient ca, indiferent de rezultat, este totusi un invingator, artistul le-a multumit telespectatorilor. Pana la urma, totul a fost o distractie pe cinste, din care nimeni nu a avut de pierdut.


Delia Matache, una dintre cele mai indragite concurente, a strans aproape 20% din numarul voturilor, iesind pe locul trei.


Frumoasa blonda le-a multumit fanilor, dupa saptamani intregi in care le-a adus zambete si momente de neuitat.

Dupa cum era de asteptat, batalia pentru primul loc s-a dat intre Lora si CRBL, ambii fiind lideri detasati in clasamentul stabilit de juriu.


Amandoi ar fi meritat sa castige, insa publicul a decis...

CRBL, castigatorul "Te cunosc de undeva"!

Finala Te cunosc de undeva 26 mai 2012 video online pe internet gratis unde pot vedea

Astazi 26 mai 2012 avem Marea Finala la "Te cunosc de undeva". Cei 4 finalisti care vor urca pe scena sunt: Delia, Jorge, CRBL si Lora.
Ei lupta pentru marele premiu de 15.000 de euro, bani ce vor fi donati pentru cei care au cel mai mult nevoie. Ei au trebuit sa se transforme in Britney Spears, Romica Puceanu, Duffy si Puff Daddy.
Pentru a nu va mai tine in suspan, marele castigator este CRBL. Vizionare placuta!

Te Cunosc De Undeva Semifinala VIDEO - 19 Mai 2012


Intra aici sa vezi Semifinala Te cunosc de undeva 19 mai 2012 online, Te cunosc de undeva 19 mai 2012 live,Te cunosc de undeva 19 mai 2012 video, Te cunosc de undeva 19 mai 2012 reluare, Te cunosc de undeva 19 mai 2012 in direct, Te cunosc de undeva 19 mai 2012 Antena 1, Te cunosc de undeva 19.05.2012

La “Te cunosc de undeva!” se leagă o idilă. Nu între concurenţi, nici între membrii juriului, ci între Ana Lesko de la masa juriului şi Ana Lesko de pe scena super show-ului. Artista va fi invitată specială în juriul “Te cunosc de undeva!” şi va sta faţă în faţă cu sosia ei. Acesteia din urmă îi va da viaţă Lora.
Cu: Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi
Juriu: Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan

Formatul “Te cunosc de undeva” este unul dintre cele mai recente lansate pe piaţa internaţională de televiziune şi aduce în prim plan opt vedete din România, care pe parcursul a zece săptămâni trec prin transformări incredibile, dând viaţă unor personalităţi din lumea muzicii. Gazdele emisiunii sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.
“Te cunosc de undeva” aduce telespectatorilor vedete aşa cum nu le-au mai văzut, într-un – transforming show – în care muzica şi actoria se împletesc. Patru femei celebre şi patru bărbaţi celebri din România trec prin transformări incredibile.

Cei opt concurează în fiecare săptămână unii împotriva celorlalţi pentru a convinge juriul şi publicul că pot intra în pielea unor artişti deopotrivă din ţara noastră şi străinătate.

În fiecare ediţie, concurenţii primesc prin tragere la sorţi numele artistului pe care îl au de interpretat în ediţia următoare şi timp de o săptămână fac tot ce le stă în putinţă pentru a-i studia gesturile, inflexiunile vocii, stilul vestimentar şi prezenţa scenică, sub îndrumarea unor antrenori. Astfel, în fiecare săptămână fiecare concurent se prezintă în faţa juriului în ipostaza unei celebrităţi şi este evaluat de acesta pe baza unor criterii precum: acurateţea interpretării, respectarea coregrafiei, însuşirea gesturilor specifice, credibilitate, stil etc. Concurenţii primesc în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se întocmeşte un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare.

Concurenţii luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi pentru un mare premiu, câştigat în marea finală. Sumele de bani câştigate sunt donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre concurenţi.



Paula Seling - Tina Turner - Simply The Best

CRBL - Fuego - Toata Lumea Danseaza

Lora - Sinéad O'Connor - Nothing Compares 2U

Iulian Vasile - Tom Jones - Sex Bomb

Julia Jianu - Billy Idol - Dancing With Myself

Maria Buza - Cristina Rus - Inima Mea Bate

Dan Helciug - Rod Stewart - Have You Ever Seen The Rain

Delia - Rihanna - Man Down

Jorge - Mihai Margineanu - Ma Iubeste Femeile

Te cunosc de undeva 12 mai 2012 reluare interpretari video

Urmareste astazi, 12 mai 2012, super show-ul “Te cunosc de undeva” la Antena 1. In aceasta seara, incepand cu ora 20:20, concurentii sunt pusi in fata primei probe eliminatorii. Pentru ca emisiunea se apropie de final, din cei 8 concurenti vor fi eliminati 2.

stire Te Cunosc De Undeva Semifinala VIDEO   19 Mai 2012
Vezi emisiunea in reluare, la noi pe site!

Te cunosc de undeva ! Concurenti

Concurentii

"TE CUNOSC DE UNDEVA !"

"Te cunosc de undeva !", cel mai recent proiect al Antenei 1 aduce in fata telespectatorilor vedete una si una, in ipostaze cum nu au mai fost vazute pana acum. CRBL, Delia Matache, Maria Buza, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge si Iulian Vasile vor fi concurentii incredibilului transforming show difuzat de Antena 1 in aceasta primavara. Gazedele emisiunii vor fi Alina Puscas si Cosmin Selesi.
Toti cei 8 concurenti, chiar daca in viata de zi cu zi sunt prieteni, ei trebuie sa concurenze in show unul contra altuia in fiecare saptamana si sa arate cine este cel mai bun.











Te cunosc de undeva Juriul


juriul te cunosc de undeva antena 1

Juriul "Te cunosc de undeva !"


Juriul viitoarei emisiuni ANTENA 1 "Te cunosc de undeva!" este format din Aurelian Temişan, Andreea Bălan, Andrei Araditis, Ozana Barabancea, iar actorii Cosmin Seleşi şi Alina Puşcaş vor prezenta show-ul.
Nu uitati premiera "TE CUNOSC DE UNDEVA!" este pe 17 martie ora 20:20.


Te cunosc de undeva un nou show tv


te cunosc de undeva online, te cunosc de undeva antena 1, te cunosc de undeva video live online

"TE CUNOSC DE UNDEVA ! "

Noul Show Tv


In aceasta primavara Antena 1 ne pregateste un nou show tv. Este vorba de "Te cunosc de undeva!", un nou format de televiziune international, care in afara tari a avut foarte mult succes.
Emisiunea aduce in prim plan vedete din Romania, care vor fi transformate complet, transforming show, si care trebuie sa imite personalitati din lumea muzicii, toate acestea se vor realiza timp de 10 saptamanii. 4 fete si 4 baieti, incearca sa imite cat mai bine personalitatile care le-au primit prin tragere la sorti, pentru a face fata cerintelor publicului si juriului.
In fiecare saptamana ei vor vor intra in pielea unei alte personalitati, iar juriul va avea un mare cuvant de spus despre infatisarea concurentilor, le vor studia gesturile, inflexiunile vocii, stilul vestimentar si prezenta scenica. Concuretii vor fi ajutati de antrenori.
Prezentatori emisiuni sunt Alina Puscas si Cosmin Selesi.
In fiecare emisiune se vor putea castiga premii in banii care vor fi donati, dar si un premiu la finalul emisiuni.
Prima editie este sambata 17 martie de la ora 20:20 la ANTENA 1.