Te Cunosc De Undeva 2 Antena 1 Sezonul 3

miercuri, 30 mai 2012

Te Cunosc De Undeva Semifinala VIDEO - 19 Mai 2012


Intra aici sa vezi Semifinala Te cunosc de undeva 19 mai 2012 online, Te cunosc de undeva 19 mai 2012 live,Te cunosc de undeva 19 mai 2012 video, Te cunosc de undeva 19 mai 2012 reluare, Te cunosc de undeva 19 mai 2012 in direct, Te cunosc de undeva 19 mai 2012 Antena 1, Te cunosc de undeva 19.05.2012

La “Te cunosc de undeva!” se leagă o idilă. Nu între concurenţi, nici între membrii juriului, ci între Ana Lesko de la masa juriului şi Ana Lesko de pe scena super show-ului. Artista va fi invitată specială în juriul “Te cunosc de undeva!” şi va sta faţă în faţă cu sosia ei. Acesteia din urmă îi va da viaţă Lora.
Cu: Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi
Juriu: Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan

Formatul “Te cunosc de undeva” este unul dintre cele mai recente lansate pe piaţa internaţională de televiziune şi aduce în prim plan opt vedete din România, care pe parcursul a zece săptămâni trec prin transformări incredibile, dând viaţă unor personalităţi din lumea muzicii. Gazdele emisiunii sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.
“Te cunosc de undeva” aduce telespectatorilor vedete aşa cum nu le-au mai văzut, într-un – transforming show – în care muzica şi actoria se împletesc. Patru femei celebre şi patru bărbaţi celebri din România trec prin transformări incredibile.

Cei opt concurează în fiecare săptămână unii împotriva celorlalţi pentru a convinge juriul şi publicul că pot intra în pielea unor artişti deopotrivă din ţara noastră şi străinătate.

În fiecare ediţie, concurenţii primesc prin tragere la sorţi numele artistului pe care îl au de interpretat în ediţia următoare şi timp de o săptămână fac tot ce le stă în putinţă pentru a-i studia gesturile, inflexiunile vocii, stilul vestimentar şi prezenţa scenică, sub îndrumarea unor antrenori. Astfel, în fiecare săptămână fiecare concurent se prezintă în faţa juriului în ipostaza unei celebrităţi şi este evaluat de acesta pe baza unor criterii precum: acurateţea interpretării, respectarea coregrafiei, însuşirea gesturilor specifice, credibilitate, stil etc. Concurenţii primesc în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se întocmeşte un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare.

Concurenţii luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi pentru un mare premiu, câştigat în marea finală. Sumele de bani câştigate sunt donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre concurenţi.



Paula Seling - Tina Turner - Simply The Best

CRBL - Fuego - Toata Lumea Danseaza

Lora - Sinéad O'Connor - Nothing Compares 2U

Iulian Vasile - Tom Jones - Sex Bomb

Julia Jianu - Billy Idol - Dancing With Myself

Maria Buza - Cristina Rus - Inima Mea Bate

Dan Helciug - Rod Stewart - Have You Ever Seen The Rain

Delia - Rihanna - Man Down

Jorge - Mihai Margineanu - Ma Iubeste Femeile

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu