Te Cunosc De Undeva 2 Antena 1 Sezonul 3

duminică, 30 iunie 2013

Destine Implinite - Episodul 203 ONLINE SUBTITRAT 1.07.2013 GRATIS

Urmariti "Destine Implinite - Episodul 203" Pe National Tv.

Destine Implinite - Episodul 203 Online Video Subtitrat
1 Iulie 2013 VIDEO
Destine Implinite 1 Iulie 
Vizionati serialul indian difuzat de National Tv "Destine Implinite" de luni pana vineri la ora 19 si 15 minute.
Serialul indian "Destine Implinite" prezinta poveste de dragoste a doi tineri o fata de 19 ani si iubitul ei.
Povestea lor de dragoste se trasforma incet, incet intr-un esec deoarece la inceput cei doi indragostiti credeau ca sunt facuti unu pentru altul, dar pe zi ce trece descopera ca sunt complet diferiti si ca percep lumea in alte moduri.
 
Destine Implinite - Episodul 203 video subtitrat 1.07.2013, reluare Destine Implinite - Episodul 203 video 1 Iulie 2013, Destine Implinite - Episodul 203 online 1 Iulie 2013 video subtitrat, Destine Implinite - Episodul 203 online.
 
Video intreg aici

IN RELUARE Trasnitii din 1 IULIE 2013 TV VIDEO

Trasnitii in reluare

Trasnitii 1 IULIE numai la Prima TV, in RELUARE AICI

Sunt eroii celui mai longeviv sitcom din lume şi n-au de gand să se lase. "Trasnitii" merg mai departe cu noi episoade. Sunt de neoprit!

Pupăză crede că a scapat de Betty, însă atracţia rămâne în continuare fatală. Pe plan profesional, Pupăză visează la preşedinţie şi face promisiuni electorale, iar amenzile de la CNA curg gârlă.
La secţia de poliţie, între Chiorete şi ceilalţi poliţişti e mare competiţie, cu atât mai mult cu cât toţi ştiu că urmează să se aleagă un nou şef. În absenţa lui Scalţone, la Club se instalează dictatura Mârlanului.
Video Trasnitii 2013 - 1 IULIE

Miss Fata de la Tara - Episodul 4 Video 1 Iulie 2013 Online Gratis IN RELUARE

miss fata de la tara

Miss Fata de la Tara - Episodul 4 Video

Reality Show-ul "Miss Fata de la Tară" incepe să se redifuzeze pe programul, Prima Tv.Emisiunea "Miss Fata de la Tară" prezintă câte o vedetă care va merge prin diverse sate si va cauta fete care sa participe la un concurs de frumuseţe.

Miss Fata de la Tara - Sezonul 1 Episodul 4 Video Online HD Gratis Subtitrat

Miss Fata de la Tara - Sezonul 1 Episodul 4 Video Online Online Gratis Fara Intrerupere

Miss Fata de la Tara - Sezonul 1 Episodul 4 Video Online Subtitrat In Limba Romana Gratis, Watch Miss Fata de la Tara - Sezonul 1 Episodul 4 Video Online Online Full HD, Miss Fata de la Tara - Sezonul 1 Episodul 4 Video Online Online VK, Miss Fata de la Tara - Sezonul 1 Episodul 4 Video Online Video HD Subtitrat Gratis Online In Romana.
Video Complet 1 Iulie 2013 Miss Fata de la Tară

RELUARE Cireasa de pe tort 1 IULIE 2013 - poti viziona cel mai nou cooking-show

Cireasa de pe tort din 2013. Invitaţii dau puncte gazdei si mâncare, dar şi felul în care a aranjat masa, pentru atmosfera şi felul în care au fost primiţi. Cel care va evalua prestaţia lor este Horia Varlan, maestrul bucătar. Culege ingredientele necesare din propria grădină, şi ajunge în bucătărie. Negociază preţul cu zarzavagii sau culege ingredientele necesare din propria grădină

Cireasa de pe tort 1 IULIE 2013 IN RELUARE VIDEO

Cireasa de pe tort 1 Iulie 2013 in reluare, cel mai nou cooking-show autohton hrăneşte pofta, divertismentul.

În fiecare săptămână, dintr-un grup, patru oameni importanti cu sare, fiecare pregăteşte cina in cele din urmă, in fiecare seară, la finalul cinei.

Negociază preţul cu zarzavagii sau culege ingredientele necesare din propria grădină

Grupul de vedete cuprinde persoane cunoscute din diverse domenii, precum sport, politică, modă sau showbiz.
Vedeta care găteşte este urmărită pe tot parcursul zilei. Telespectatorii o vor vedea cum merge la piaţă cu limuzina, scuterul sau taxiul, cum cumpără ce trebuie pentru cină, şi ajunge în bucătărie, unde îşi etalează maiestria în ale gătitului.
În cele din urmă, în fiecare seară, la finalul cinei, vedeta care a gătit primeşte puncte de la celelalte trei. În funcţie de numărul de puncte, duminică, se desemnează cel care va primi un premiu şi titlul de "Gazda Perfectă".
Vezi emisiunea inregistrata Cireasa de pe tort VIDEO 1 IULIE 2013.

Hummingbird - Legea străzii (2013) Online Subtitrat HD In Limba Romana VIDEO

947121_457763554309642_381044084_n

Hummingbird - Legea străzii (2013) Online Subtitrat HD In Limba Romana HD Gratis Subtitrat

Hummingbird - Legea străzii (2013) Online Subtitrat HD In Limba Romana Online Gratis Fara Intrerupere

Hummingbird - Legea străzii (2013) - Film Subtitrat In Limba Romana Online HD

Rezumatul Filmului:
Jason Statham este Joey, un fost soldat din Forţele Speciale, ajuns acum să trăiască pe străzi, în lumea de infractori din Londra, şi care acum se transformă în Înger Răzbunător când destinul îl obligă să-şi asume identitatea altcuiva. Hummingbird este un thriller brutal, dar surprinzător de emoţionant, despre un om care crede despre el că e de nemântuit şi care caută să-şi facă singur justiţie, dar ce găseşte este dragostea, chiar dacă efemeră.
 Hummingbird este finanţat şi distribuit de IM Global. Stuart Ford, Brian Kavanaugh-Jones şi Joe Wright sunt producătorii executivi ai filmului.
Varianta 1: [ HD Online Subtitrat ]

AICI Cancan TV 1 Iulie 2013 VIDEO - ALEX VELEA sa combinat cu ANTONIA marturisesc chiar ei VIDEO

Cancan TV din 26 iunie

Vizionati emisiunea Cancan Tv din 1 Iulie pe postul Acasa de luni pana joi la ora 22, emisiune prezentata de Ilinca Vandici si Adrian Artene.

Vizionati emisiunea de divertisemnt "Cancan Tv" prezentata de Adrian Artene si Ilinca Vandici pe Acasa Tv, la ora 22 de luni pana joi.Cancan Tv video online 1 Iulie 2013, Cancan Tv video 1.07.2013 online, Cancan Tv video in reluare de pe 1 Iulie 2013 online, Cancan Tv online 1.07.2013 video. 

Ultimile stiri vezi VIDEO!

Relatia e din ce in ce mai serioasa! Andreea Marin si iubitul turc, impreuna la un botez! Cei doi s-au imbracat la patru ace vezi video

Velea nu mai poate sta departe de Antonia! A decis sa-si paraseasca sotia si, de cateva zile, isi cauta locuinta
Alex Velea, la un pas sa incalce ultimatumul dat de sotie. Prietenii il vad prea indragostit ca sa poata sta departe de Antonia!
A fost nevoie ca el sa se desparta de Marin ca adevarul sa iasa la iveala. Raduleasca il place inca pe Banica!
Cele mai sincere declaratii facute vreodata de Salam. A vorbit despre Antonia si despre cum ar fi viata lui daca ar sti engleza
Incident bizar! Moni a stat inchisa in baia unui club o ora si a avut nevoie de interventia bodyguarzilor ca sa ajunga acasa

Astea sunt cele mai recente stiri ale emisiunii Cancan TV 1 Iulie 2013.

Mariajul lui Alex Velea pare sa se apropie de iminentul sfarsit. Cel putin asa spun apropiatii artistului care, pe langa faptul ca-l vad foarte indragostit de Antonia, ar fi aflat chiar de la el ca este gata sa plece de acasa.

Video cu toate momentele incendiare 

Povestiri de noapte 1 Iulie 2013 IN RELUARE VIDEO ONLINE

Povestiri de noapte din 1 iulie

1 Iulie Povestiri de noapte

La "Povestiri de noapte" telespectatorii sunt in permanenta la curent cu ultimele noutati, ultimele scandaluri, zvonuri din viata tumultoasa a persoanelor publice.
In seara asta, la Povestiri de Noapte, Mihaela Borcea se destainuie!
Dupa ce a fost criticata prin tabloide din cauza ca a luat proportii, Mihaela recunoaste: s-a ingrasat pentru ca s-a neglijat si pentru ca s-a scufundat in munca!
Cum are de gand sa-si intre din nou in forma, vedeti la ora 22:00!
Tot atunci va intalniti cu Andreea Balan, care vorbeste despre relatia fierbinte pe care o are cu Keo, dar aflati si cat de dispuse sunt fashionistele din showbizz sa renune la creatiile straine pentru cele romanesti!
Cu toate acestea va intalniti in seara asta la ora 22:00, la Povestiri de Noapte!
Va astept cu drag!
Vezi emisiunea Povestiri de noapte de pe data de 1 Iulie 2013 aici.

Regina Episodul 60 ( 1.07.2013 ) IN RELUARE VIDEO AICI

reginaVizioneaza Episodul 60 din serialul "Regina" pe Acasa Tv.
Regina Episodul 60 urmareste pe acest site sau pe youtube, vplay, trilulilu, vk, etc.
Regina Episodul 60 Video 
Regina Ep.60
Regina Episodul 60 Online
Urmariti serialul Regina Episodul 60 online complet gratis.

Regina Episodul 60 Online HD Gratis Subtitrat

Regina Episodul 60 Online Online Gratis Fara Intrerupere

Regina Episodul 60 Online Subtitrat In Limba Romana Gratis, Watch Regina Episodul 60 Online Online Full HD, Regina Episodul 60 Online Online VK, Regina Episodul 60 Online Video HD Subtitrat Gratis Online In Romana.
Revine serialul tv regina episodul 1 online difuzat pe data de 1 Iulie 2013 pe acasa tv in reluare la noi pe blog la ora 20:30 in difuzat online serialul.
Vezi live regina episodul 1 Iulie video online 1.07.2013 aici sau pe youtube, vplay serial online, pe teava video .
Vizionati Regina Episodul 60 Online Online Gratis HD Subtitrat Fara Intrerupere in Limba Romana

Iubiri vinovate 1 Iulie 2013 IN RELUARE VIDEO

Iubiri vinovate 1 Iulie

Victoria Balvanera (Erika Buenfil), director la cea mai mare agenţie de publicitate din ţară 1 Iulie 2013

Fiind o femeie de succes, aceasta devine ţinta unor atacuri, timp în care îl întâlneşte pe José Ángel Arriaga (Eduardo Yanez) un bărbat care o salvează din mâna răpitorilor. În urma salvării, cei doi încep să aibă sentimente unul pentru celălalt.
Victoria era căsătorită cu Nelson Brizz (Guillermo Capetillo), directorul de marketing al aceleiaşi firme la care lucra şi ea. Nelson o întâlneste pe Kendra Ferreti (Marjorie De Sousa) o tânără şi extrem de atrăgătoare femeie ce profesa ca şi topmodel, şi începe o relaţie romantică cu aceasta.
Nikki (Eiza Gonázlez), fata lui Victoria şi Nelson era o tânără răsfăţată şi capricioasă dar care suferea de bulimie lucru agravat de lipsa părinţilor din viaţa ei, deoarece cei doi erau concentraţi mai mereu asupra muncii.
Fiind îngrijorată de siguranţa fetei, Victoria îl angajează pe Francisco Guzmán (Sebastián Rulli) pentru a avea grijă de ea şi cu toate că tânăra refuză să fie păzită la început, aceasta începe să se îndrăgostească de Francisco.
Iubiri vinovate 1 Iulie 2013 IN RELUARE VIDEO

INTRIGI SI SEDUCTIE EPISODUL 71 ONLINE GRATIS SUBTITRAT 1 Iulie IN RELUARE

Urmareste "Intrigi si Seductie - Episodul 71" Subtitrat Online Gratis pe data de 1 Iulie 2013.
Intrigi si Seductie - Episodul 71 Video Subtitrat Online
Intrigi si Seductie - Ep 71 ( 1 Iulie 2013)
Intrigi si Seductie - Episodul 71 Online Subtitrat 1.07.2013

Povestea telenovelei Intrigi si Seductie se desfăşoară în Cappadocia, Anatolia, la conacul familiei Hancioglu şi se învârte în jurul a două surori, îndrăgostite de cel mai bogat bărbat din regiune, Yusuf Hancioglu.
Intrigi si seductie epidosul 71
La rândul lui, acesta este fascinat de farmecul celor două.Toprak (Selen Soyder ) este inocentă şi sensibilă, însă moartea copilului ei o umple de tristeţe şi disperare. În schimb, Havva (Birce Akalay) este pasională, ambiţioasă şi mândră.
Va reuşi Havva să devină mireasa familiei Hacioglu? Va descoperi Yusuf realele intenţii ale Havvei? Ce se va întâmpla cu Toprak când va descoperi intenţiile surorii sale? Toate acestea şi multe alte situaţii pline de neprevăzut şi suspans vor fi prezente în noua poveste de iubire trăită de protagonişti pe meleagurile fascinante din centrul Anatoliei.
Subtitrare Intrigi si Seductie Episodul 71 | Intrigi si Seductie Episodul 71 Online Gratis | Film Intrigi si Seductie Episodul 19 Online | Watch Intrigi si Seductie Episodul 71 Online | Intrigi si Seductie Episodul 71 Online cu Subtitrare |
Intrigi si Seductie Episodul 71 Subtitrare Free | Intrigi si Seductie Episodul 71 Gratis | Subtitrare Intrigi si Seductie Episodul 71 Gratis | Intrigi si Seductie Episodul 71 Subtitrat in romana | Torrent Intrigi si Seductie Episodul 71 | Download Intrigi si Seductie Episodul 71 gratis | Trailer Intrigi si Seductie Episodul 71 |
Intrigi si Seductie Episodul 71 film online gratis | Filmul Intrigi si Seductie Episodul 71 Online VIDEO

Povestiri adevarate 1 Iulie 2013 RELUARE VIDEO ONLINE

Povestiri adevarate din 1 iuliePovestiri adevarate 1 Iulie 2013 in reluare emisiunea doar aici pe BlackPedia.ro

La Povestiri adevarate prezentate de Ioana Maria Moldovan din 2007 si de Dan Cruceru din 2011 va aduce ultimele noutati din viata vedetelor si a persoanelor publice 1 Iulie 2013.

Aici la Povestiri adevarate din episodul trecut in reluare cei doi prezentatori va aduc si uimitoare povesti de viata, ale oamenilor simpli, necunoscuti, impresionante prin tragismul si unicitatea lor.
Ioana Maria Moldovan si Dan Cruceru intra in casele dumneavoastra de sase ori pe saptamana, de luni pana sambata, de la ora 16:30.
Emisiunea Povestiri adevarate din 1 Iulie - 2013 AICI IN RELUARE VIDEO

WOWBiz 1 Iulie 2013 RELUARE VIDEO

wowbiz 1 Iulie 2013WOWBiz 1 Iulie 2013 IN RELUARE VIDEO

Te invitam sa urmaresti astazi, 1 Iulie 2013 de la ora 22:15 Emisiunea WOWBiz difuzata pe KanalD prezentata de Madalin Ionescu si Andrea Mantea, cea mai tare si de succes emisiune cu si despre vedete din Romania.
 
Trupa Valahia s-a destramat cu scandal, cand Costi Ionita a vrut sa o dea pe manele.  Traistariu: “I-am platit lui Costi 20% din concerte, timp de un an”
 
Te invitam sa urmaresti emisiunea WOWBiz din 1 Iulie 2013 Reluare Online Full Gratuit exact dupa difuzarea la TV.
Andreea, mai usor cu mancarica, ca iti creste iar burtica! Uite cu cata pofta infuleca "Zana" la o terasa
 Ultimile noutati vezi video !
Connect-R le-a facut fanilor cunostinta cu noua lui iubita pe o retea de socializare.
Frumoasa si provocatoare, Misha l-a cucerit pe unul dintre cei mai ravniti barbati din showbiz
 
WOWBiz din 1.07.2013, Emisiune TV WOWBiz - 1.07.2013, WOWBiz din data de 1 Iulie 2013 WOWBiz 1 Iulie 2013, WOWBiz Online, WOWBiz Reluare,WOWBiz din 1 Iulie 2013 Full.
 
 Asta-i cea mai tare stire a verii! Pe Mihai Petre l-a muscat o foca de... fund. Intra sa vezi cum a fost posibil
Emisiunea WOWBiz din 1 Iulie 2013 Completa

IFFET - EPISODUL 16 ONLINE 1.07.2013 GRATIS

Urmariti IFFET - EPISODUL 16 pe Kanal D
Episodul 16 din IFFET pe 1 IULIE 2013 ( 1.07.2013 )
 
 Iffet 1 Iulie 2013 video
Urmariti noul seriale "IFFET" pe Kanal D, marti seara la ora 20, pe data de 1 Iulie 2013. Serialul este in premiera marti, pe Kanal.
Iffet - Episodul 16 Video subtitrat online, reluare Iffet - Episodul 16 video, Iffet - Episodul 16 video subtitrat 1.07.2013, reluare Iffet - Episodul 16 video 1 Iulie 2013, Iffet - Episodul 16 video subtitrat 1.07.2013, Iffet - Episodul 16 video online 1 Iulie 2013
Iffet episodul 16 online subtitrat romana se poate vizualiza pe toate siteurile de seriale online , seriale turcesti chiar si pe vplay serial online, pe teava video, trilulilu si youtube online .
Urmaresti serialul tv pe kanal d pe data de 1.07.2013 iffet episod 16 video fara sa mai stai sa platesti pe blogul nostru de seriale online kanal d .
VIDEO INTREG AICI - Iffet Episodul 16

Dragoste si Pedeapsa Episodul 59 VIDEO 1.07.2013 ONLINE IN RELUARE

Dragoste si Pedeapsa - Episodul 59 Video Online Subtitrat

Reluare Dragoste si Pedeapsa - Episodul 59 Video Subtitrat
1 Iunie 2013
1.07.2013

Dragoste si Pedeapsa - Episodul 59

Dragoste si Pedeapsa - Episodul 59 - 1 Iulie
Vizionati pe serialul "Dragoste si Pedeapsa" pe Kanal D, la ora 15 si 30 de minute pe data de 1 Iunie 2013.
Yasemin este o tanara cat se poate de obisnuita insa moartea surorii ei in urma unui avort o schimba si o face sa-i promita tatalui sau muribund ca nu va intretine relatii sexuale cu nimeni inaintea casatoriei.
Faptul ce o impiedica sa isi tina promisiunea este groaznica tradare a celui cu care urma sa se casatoreasca.
Yasemin il gaseste pe acesta in pat cu alta femeie nu cu mult inainte de casatorie.
Intamplarea ii provoaca o atat de mare dezamagire incat se arunca in bratele lui Savas petrecandu-si noaptea cu el si din nefericire ramanand insarcinata.
Impreuna cu mama sa decide sa pastreze copilul insa ii ascund asta lui Savas cu care oricum se reintalneste abia dupa un an de la nastere,acesta fiind plecat la studii in strainatate.
Cand se intoarce Savas trebuie sa il inlocuiasca pe fratele sau care moare intr-un accident de masina si trebuie sa o ia de sotie pe cumnata sa care ramasese vaduva.

Video IntregDragoste si Pedeapsa - Episodul 59

HAPPY HOUR 1 IULIE 2013 RELUARE VIDEO - Vezi cine e amenintata ca ameninta ca o taie pe fata

HAPPY HOUR 1 Iulie 2013

Vezi Happy Hour 28 IUNIE 2013 IN RELUARE VIDEOMăruţă înceape un nou maraton de exclusivităţi, interviuri, întâmplări năstruşnice şi farse. Şi în noul sezon Happy Hour, campionul în divertisment Cătălin Măruţă transmite cele mai proaspete ştiri din lumea mondenă şi lansează noi trend-uri în show-biz-ul românesc.
 Un martor-cheie in povestea Biancai descrie cu lux de amanunte drama prin care a trecut roscata: "O ameninta ca o taie pe fata"

Un martor-cheie in povestea Biancai descrie cu lux de amanunte drama prin care a trecut roscata: "O ameninta ca o taie pe fata"

Vedetele vor avea parte de multe întâmplări neaşteptate şi, vrând, nevrând, vor fi din nou subiectul unor farse curajoase şi extrem de amuzante.
Un martor-cheie in povestea Biancai descrie cu lux de amanunte drama prin care a trecut roscata: "O ameninta ca o taie pe fata"
Fiul vitreg al Gabrielei Firea, primul model androgin din Romania. Toata lumea intoarce capul dupa el pe strada: VIDEO

 Carmen Serban este hotarata sa slabeasca 10 kilograme. Cum arata in prezent cantareata si ce dieta va urma
Carmen Serban este hotarata sa slabeasca 10 kilograme. Cum arata in prezent cantareata si ce dieta va urma
Maruta s-a apucat de gatit. A pregatit o tarta pentru casnica de la MasterChef

Ascensiunea fulminanta a Alexandrei Stan. Cum a ajuns pe culmile succesului in timp record

Carmen Serban este hotarata sa slabeasca 10 kilograme. Cum arata in prezent cantareata si ce dieta va urma

 Roberta Anastase s-a casatorit civil. Cum a aratat politiciana in ziua in care i-a spus "Da" omului de afaceri Victor Farca

Roberta Anastase s-a casatorit civil. Cum a aratat politiciana in ziua in care i-a spus "Da" omului de afaceri Victor Farca

Astfel, şi în noul sezon "Happy Hour 1 Iulie 2013" Măruţă va reuşi să distreze ca nimeni altul!

Un show pacatos 1 Iulie 2013 Online RELUARE - DNA au început urmărirea penală în cazul lui Marcel Prodan

Un Show Pacatos 2013 27 IUNIEUn show Pacatos din 1.07.2013 IN RELUARE cateva dintre ingredientele cu care Dan Capatos face o seara de succes.

Intra aici sa vezi Un show pacatos 1 Iulie 2013 Online, Un Show Pacatos video, Un Show Pacatos 1 Iulie  reluare, Un Show Pacatos 1.07.2013 online video, Un Show Pacatos reluare.
C. Catanga: "Toata presa din Italia scrie despre Alexandra Stan"
Cornelia Catanga este profund impresionata si afectata de drama Alexandrei Stan. Asta pentru ca si ea a fost agresata de propriul impresar.

Camelia Mitoseru, in direct prin telefon, la "Un Show Pacatos" vorbeste despre relatia lui Mihai Mitoseru cu Bianca Jurca.

Horatiu Tudor a avut parte de un striptease, in direct!

Ioana Tufar, in rochie de mireasa! Il vrea de sot pe Costin Marculescu

Procurorii DNA au început urmărirea penală în cazul lui Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, sub acuzaţia de şantaj, bărbatul primind interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Silvia Dumitrescu - "Opinia mea"
Andreea Bordianu: "Urasc postura de presupusa amanta"

Andreea Bordianu, cea despre care s-a scris ca ar fi avut o aventura cu Marcel Toader, a mers la detectorul de minciuni. Fostul sot al Gabrielei Cristea si-a infruntat presupusa amanta la Un Show Pacatos!

Christine Valmy, "mama cosmeticii moderne", este pasionata de tot ce este nou vezi VIDEO


Acces Direct 1 Iulie 2013 Online VIDEO - Alexandra Stan: "Este un pachet complet" RELUARE

Acces Direct 1 Iulie 2013 Video Online

Acces Direct 2013 in reluare 27Vizionati cel mai tare show de dupa-amiaza "Acces Direct 1 Iulie 2013" prezentat de Simiona Gherghe pe Antena 1, de luni pana vineri la ora 17.
 
Acces Direct video online 1.07.2013, Acces Direct video 1 Iulie 2013 online, Acces Direct video 1.07.2013 online, Acces Direct video online 1 Iulie 2013.
Poti vedea emisiunea Acces Direct video 1.07.2013 in reluare pe acest site.

Alexandra Stan isi retrage plangeriile vezi adevaratele modive pentru care a fost batuta vedeta internationala.

"Cea mai mare baza mi-o pun in rugaciunile Sfintilor Parinti si ale monahilor de la Muntele Athos, ale mamei mele, fetelor si sotiei." Acesta este mesajul emotionant pe care Gigi Becali l-a transmis astazi.
Imagini inedite de la nunta Danei Savuica
LIVE: Omar Arnaout - Habibi Ya Nour El Ayn
LIVE: Omar Arnaout - Habibi Ya Nour El Ayn VIDEO
 
 Bianca Dragusanu e in pragul depresiei!


Marcel Prodan, despre Alexandra Stan: "Este un pachet complet"

Video aici Acces Direct 1.07.2013

MIREASA PENTRU FIUL MEU DIN 1 IULIE 2013 RELUARE AICI

MIREASA PENTRU FIUL MEU DIN 1 Iulie 2013Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 Iulie 2013 de la ora 12 -VIDEO

Urmareste reluarea sau inregistrarea emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 Iulie 2013 de la ora 12, Vezi Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 Iulie 2013 de la ora 12 Video Online, Emisiunea Completa din Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 Iulie 2013 de la ora 12 Video Complet. Te invitam sa urmaresti pe Antena Play Mireasa Pentru Fiul Meu din 01.07.2013 de la ora 12, Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, vineri, 1 Iulie 2013 de la ora 12.
 

Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 Iulie 2013 de la ora 14 -VIDEO

Urmareste reluarea sau inregistrarea emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 Iulie 2013 de la ora 14, Vezi Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 Iulie 2013 de la ora 14 Video Online, Emisiunea Completa din Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 Iulie 2013 de la ora 14 Video Complet. Te invitam sa urmaresti pe Antena Play Mireasa Pentru Fiul Meu din 1.07.2013 de la ora 14, Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, vineri, 1 Iulie 2013 de la ora 14.
Azi 1 Iulie 2013,va fi o Gala Saptamanala de senzatie,se organizeaza o minunata vacanta in Turcia,cine vor fi norocosii oare?
Tot in finala Mireasa pentru fiul meu de maine,vom avea ca invitati pe fostii concurenti ai actualului sezon,cu ce vesti vin ei oare,aflam in Gala de maine.
Ce neintelegeri a mai aparut in cuplul Lorena George dar si intre Cosmin si Cristina poti vedea in reluare video aici.

sâmbătă, 29 iunie 2013

Suflete Pereche - Episodul 492 ( 30.06.2013 ) Subtitrat 30 IUNIE 2013 ONLINE

Vizionati "Suflete Pereche - Episodul 492" Video Subtitrat

Suflete Pereche - Episodul 492 ( 30.06.2013 )
30 IUNIE 2013
30.06.2013
Suflete Pereche - Episodul 492
Vizionati serialul indian "Suflete Pereche" de marti pana vineri la ora 20 si 15 minute, sambata si duminica la ora 19 si 15 minute.
Serialul "Suflete Pereche" prezinta povestea unei tinere care nu are o educatia prea deosebita dar se imbogateste si da culoare casei in care locueste.
“Pavrita Risshta” este povestea tinerei Archana, o tanara simpla, fara o educatie deosebita, insa cu un suflet minunat, care imbogateste si da culoare casei in care traieste.
Insa, desi toata lumea este, intr-un fel sau altul, dependenta de ea, nimeni nu pare sa o pretuiasca la adevarata ei valoare, exceptie facand doar mama si fratele sau.
Mama sa a avut intodeauna planuri marete pentru fiica sa si, tocmai de aceea, a cautat s-o casatoreasca cat mai repede un tanar educat si instarit.
In paralel cu povestea Archanei, se deruleaza si cea a lui Manav, un mic intreprinzator in domeniul auto, tanar care se indragosteste la un moment dat de Archana
Ea isi ajuta toti prieteni dar nimeni nu o pretueste cu adevarat, exceptie facand doar mama sa si fratele. 
Suflete Pereche Episodul 492 video online 30.06.2013, Suflete Pereche Episodul 492 online 30 iunie 2013, Suflete Pereche Episodul 492 online subtitrat 30 Iunie 2013.
Suflete Pereche Episodul 492 video subtitrat 30.06.2013, Suflete Pereche Episodul 492 online 30.06.2013 subtitrat.

Schimb de mame 30 Iunie 2013 RELUARE VIDEO

Schimb de mama 30 Iunie 2013Schimb de mame, este difuzat săptămânal, timp de o oră şi jumătate

Emisiunea Schimb de mame 30 Iunie 2013 aduce în prim plan experienţele inedite trăite de soţiile-mame care au curajul să işi schimbe viaţa pentru şapte zile.

Pentru că fiecare dintre noi trăim o singură dată, uneori ne întrebăm dacă am putea schimba ceva sau chiar totul în viaţa noastră. Acest reality-show reprezintă marea provocare, oferind femeilor posibilitatea de a-şi schimba complet viaţa - familie, soţ copii, fie şi numai temporar.
În fiecare săptămână, două soţii-mame vor face schimb de vieţi, vor avea o familie, prieteni şi o slujbă complet noi, într-o localitate şi o casă cu totul necunoscute.
Cele două vor porni în acestă aventură fără să cunoască absolut nimic despre destinaţie sau despre familia alături de care îşi vor petrece săptămâna. Odată ajunse în noile case, timp de trei zile, cele două protagoniste vor avea timp să-şi cunoască familiile de împrumut şi se vor ghida dupa regulile lăsate în scris de femeia care i-a cedat locul.
În următoarele patru zile, protagonistele vor putea să modifice regulile casei, având astfel oportunitatea de a schimba viaţa celor din jur.
La final, protagoniştii se vor întâlni pentru a-şi împărtăşi experienţele trăite în răstimpul celor şapte zile şi vor fi premiaţi.
Din 14 septembrie, la "Schimb de mame" vor fi 15 săptămâni în care telespectatorii îşi pot vota mama favorită, din orice punct de vedere! Mamele înscrise la emisiune şi care acumuleaza cele mai multe voturi din partea publicului, pot câştiga 2.500 euro pentru locul I, 1.500 euro pentru locul al II-lea şi 1.000 de euro pentru locul III.
Vezi in reluare Schimb de Mame 30 Iunie 2013 VIDEO.

IN RELUARE Cireasa de pe tort 30 IUNIE 2013 - poti viziona cel mai nou cooking-show

Cireasa de pe tort din 2013. Invitaţii dau puncte gazdei si mâncare, dar şi felul în care a aranjat masa, pentru atmosfera şi felul în care au fost primiţi. Cel care va evalua prestaţia lor este Horia Varlan, maestrul bucătar. Culege ingredientele necesare din propria grădină, şi ajunge în bucătărie. Negociază preţul cu zarzavagii sau culege ingredientele necesare din propria grădină

Cireasa de pe tort 30 IUNIE 2013 IN RELUARE VIDEO

Cireasa de pe tort 30 IUNIE 2013 in reluare, cel mai nou cooking-show autohton hrăneşte pofta, divertismentul.

În fiecare săptămână, dintr-un grup, patru oameni importanti cu sare, fiecare pregăteşte cina in cele din urmă, in fiecare seară, la finalul cinei.

Negociază preţul cu zarzavagii sau culege ingredientele necesare din propria grădină

Grupul de vedete cuprinde persoane cunoscute din diverse domenii, precum sport, politică, modă sau showbiz.
Vedeta care găteşte este urmărită pe tot parcursul zilei. Telespectatorii o vor vedea cum merge la piaţă cu limuzina, scuterul sau taxiul, cum cumpără ce trebuie pentru cină, şi ajunge în bucătărie, unde îşi etalează maiestria în ale gătitului.
În cele din urmă, în fiecare seară, la finalul cinei, vedeta care a gătit primeşte puncte de la celelalte trei. În funcţie de numărul de puncte, duminică, se desemnează cel care va primi un premiu şi titlul de "Gazda Perfectă".
Vezi emisiunea inregistrata Cireasa de pe tort VIDEO 30 IUNIE 2013.

Regina Episodul 28 ( 30.06.2013 ) RELUARE

regina 30 Iunie 2013In data de 30 iunie serialu live regina ajunge la episodul 28 video online 30.06.2013 aici sau direct de pe youtube, vplay serial online, pe teava video.

Regina Episodul 28 ( 30.06.2013 ) Online Gratis Subtitrat in Premiera, Watch Regina Episodul 28 ( 30 Iunie 2013 ) Online Full HD, Regina Episodul 28 ( 30 Iunie 2013 ) Online VK, Regina Episodul 28 ( 30 Iunie 2013 ) Online pe Trilulilu si Youtube.
Revine serialul tv regina episodul 28 online difuzat pe data de 30 Iunie 2013 pe acasa tv in reluare la noi pe blog la ora 20:30 in difuzat online serialul.

Vezi live regina episodul 28 video online 30.06.2013 aici sau pe youtube, vplay serial online, pe teava video .

Vezi Regina Episodul 28 ( 30 Iunie 2013 ) Online Gratis Subtitrat in Limba Romana fara intrerupere

Ochii din umbra - 30 Iunie 2013 IN RELUARE VIDEO

Ochii din Umbra 2013Ochii din umbra din 30 Iunie 2013 VIDEO

Ernest vă invită la emisiunea "Ochii din umbră", un nou reality show la Kanal D, care îşi propune să scoată la iveală faţa nevăzută a oamenilor, să-i arate aşa cum sunt, cu bune şi cu rele.
Aici poti vedea episodul de data trecuta VIDEO.

Cu ajutorul camerelor ascunse de filmat, al detectivilor şi a dispozitivelor de urmărire, emisiunea încearcă să răspundă tuturor solicitărilor telespectatorilor: de la angajator care vrea să-şi testeze angajatul, la soacra care vrea să-şi verifice nora, la copil care nu înţelege de ce tatăl sau mama nu-l mai iubesc.

Vezi emisiunea Ochii din umbra 30 Iunie VIDEO.

D-Paparazzi 30 Iunie 2013 IN RELUARE VIDEO ONLINE

D-Paparazzi 30 Iunie 2013

D-Paparazzi 30 Iunie 2013 IN RELUARE Crezi că ştii tot, dar încă nu ştii nimic!

Este viaţa unei vedete atât de strălucitoare pe cât pare? Au ele viaţa perfectă la care toţi râvnim? Cât este adevăr şi cât este poleială în declaraţiile persoanelor publice?

În fiecare duminică, de la orele 19:45, la emisiunea "D-Paparazzi" spunem TOT! Tot ce vrei să ştii şi tot ce vedetele nu vor să afli. Petreceri mondene cu ştaif? Party-uri în cluburi de noapte? Escapade la malul mării? D-Paparazzi este acolo unde sunt şi vedetele din showbiz-ul autohton. "Ochiul magic" nu ratează nimic şi D-Paparazzi nu iartă niciun derapaj.

Adelina Pestriţu va satisface toate curiozităţile legate de cei care se învârt în lumea strălucitoare a showbizului românesc. 
Adelina aduce săptămânal cele mai proaspete ştiri şi ne asigură că partea nevăzută a vieţii de vedetă este fără perdea la "D-Paparazzi".
D-Paparazzi 30 Iunie 2013 IN RELUARE

FamiliaDa Video 30 IUNIE 2013 RELUARE

 Iunie FamiliaDA 2013 in reluare

FamiliaDa 30 Iunie ia startul la Antena 1

Vizionati emisiunea concurs prezentata de Cosmin Selesi, pe Antena 1, la ora 19:45. FamiliaDa video online 30 Iunie 2013, FamiliaDa online 30.06.2013, FamiliaDa video 30 Iunie 2013, FamiliaDa online video 30.06.2013, FamiliaDa video online 30 Iunie 2013.

Alături de simpaticul Cosmin Seleşi, telespectatorii au parte de o competiţie cum nu s-a mai văzut, cu întrebări cât se poate de trăznite şi răspunsuri pe măsură în quiz-show-ul familiilor din întreaga lume, FamiliaDA !

Cea mai longevivă emisiune de gen din SUA, Familia DA aduce faţă în faţă cele mai spontane şi haioase familii, într-o întrecere inedită.

Car caravana show-ului s-a pus deja in miscare. Sambata, 29 Iunie, si duminica, 30 Iunie, Cosmin Selesi alaturi de echipa de productie a emisiunii ii asteapta pe doritori intre 11.00 si 20.00, in Centrul Comercial Sun Plaza, cu premii de fidelitate pentru cele mai haioase si mai spontane familii.
Caravana FamiliaDa va poposi weekendul acesta in Centrul Comercial Sun Plaza, intre orele 11.00 si 20.00, iar participantii,  cu varsta peste 18 ani, trebuie sa vina impreuna cu familia, gasca de prieteni, colegi sau aproapiati pentru a forma gasti de cinci persoane.
Vezi emisiunea din aceasta seara doar aici pe BlackPedia.Ro

LISTA CASTIGATORI 30 IUNIE 2013 BINGO ROMANIA RELUARE

Bingo romania 2013Lista Castigatori 30 Iunie Bingo Romania 2013 - 30.06.2013  Bingo Romania Reluare - Metropolis bilete Castigatoare

Bingo Romania din 30 Iunie 2013

LISTA CASTIGATORI 30 IUNIE 2013 BINGO ROMANIA
Bingo Romania a revenit din nou la Antena 1 chiar din prima zi de Paste.
Pe 30 Iunie 2013 cu noi numere norocoase noi va alintam Succes! Ne poti gasi si pe Facebook AICI
Intra si tu in marea cursa pentru seria de cartoane norocoasa la Bingo Romania vezi numerele si lista castigatorilor de pe 23 Iunie 2013.
Incepand de astazi 30 Iunie 2013 poti castiga super premii in bani la Bingo Romania 2013.
Te invitam sa urmaresti reluarea emisiunii Bingo Romania din 30 Iunie 2013 de la ora 16:15 Online Gratuit aici pe site.
Bingo Romania din 30.06.2013, Bingo Romania 30.06.2013 Emisiunea Bingo Romania din 30 Iunie 2013 Online Full, Reluarea Emisiunii Bingo Romania din 30 Iunie 2013, Bingo Romania din 30.06.2013 emisiune completa Online Gratuit.

Bingo Romania din 30 Iunie 2013 in reluare Full.

LISTA CASTIGATORI 30 IUNIE SUPER BINGO METROPOLIS VIDEO RELUARE

metropolis 30 Iunie 2013Lista Castigatori 30 Iunie Super Bingo Metropolis 2013 - 30.06.2013 Super Bingo Metropolis Reluare - Super Metropolis bilete Castigatoare

SuperBingo Metropolis din 30 Iunie 2013

SuperBingo Metropolis din 30 Iunie 2013
SuperBingo Metropolis a revenit din nou la Antena 1 chiar din prima zi de Paste.
Pe 30 Iunie 2013 cu noi numere norocoase noi va alintam Succes! Ne poti gasi si pe Facebook AICI

Intra si tu in marea cursa pentru seria de cartoane norocoasa la SuperBingo Metropolis vezi numerele si lista castigatorilor de pe 23 Iunie 2013.

Incepand de astazi 30 Iunie 2013 poti castiga super premii in bani la SuperBingo Metropolis 2013.

Te invitam sa urmaresti reluarea emisiunii SuperBingo Metropolis din 30 Iunie 2013 de la ora 16:15 Online Gratuit aici pe site.

SuperBingo Metropolis din 30.06.2013, SuperBingo Metropolis 30.06.2013 Emisiunea SuperBingo Metropolis din 30 Iunie 2013 Online Full, Reluarea Emisiunii SuperBingo Metropolis din 30 Iunie 2013, SuperBingo Metropolis din 30.06.2013 emisiune completa Online Gratuit.

SuperBingo Metropolis din 30 Iunie 2013 in reluare Full.

vineri, 28 iunie 2013

Suflete Pereche - Episodul 491 ( 29.06.2013 ) Subtitrat 29 IUNIE 2013 VIDEO

Vizionati "Suflete Pereche - Episodul 491" Video Subtitrat

Suflete Pereche - Episodul 491 ( 29.06.2013 )
29 IUNIE 2013
29.06.2013
Suflete Pereche - Episodul 491
Vizionati serialul indian "Suflete Pereche" de marti pana vineri la ora 20 si 15 minute, sambata si duminica la ora 19 si 15 minute.
Serialul "Suflete Pereche" prezinta povestea unei tinere care nu are o educatia prea deosebita dar se imbogateste si da culoare casei in care locueste.
“Pavrita Risshta” este povestea tinerei Archana, o tanara simpla, fara o educatie deosebita, insa cu un suflet minunat, care imbogateste si da culoare casei in care traieste.
Insa, desi toata lumea este, intr-un fel sau altul, dependenta de ea, nimeni nu pare sa o pretuiasca la adevarata ei valoare, exceptie facand doar mama si fratele sau.
Mama sa a avut intodeauna planuri marete pentru fiica sa si, tocmai de aceea, a cautat s-o casatoreasca cat mai repede un tanar educat si instarit.
In paralel cu povestea Archanei, se deruleaza si cea a lui Manav, un mic intreprinzator in domeniul auto, tanar care se indragosteste la un moment dat de Archana
Ea isi ajuta toti prieteni dar nimeni nu o pretueste cu adevarat, exceptie facand doar mama sa si fratele. 
Suflete Pereche Episodul 491 video online 29.06.2013, Suflete Pereche Episodul 491 online 29 iunie 2013, Suflete Pereche Episodul 491 online subtitrat 29 Iunie 2013.
Suflete Pereche Episodul 492 video subtitrat 29.06.2013, Suflete Pereche Episodul 491 online 29.06.2013 subtitrat.

Suflete Pereche - Episodul 490 ( 28.06.2013 ) Subtitrat 28 IUNIE 2013 VIDEO

Vizionati "Suflete Pereche - Episodul 490" Video Subtitrat

Suflete Pereche - Episodul 490( 28.06.2013 )
28 IUNIE 2013
28.06.2013
Suflete Pereche - Episodul 489
Vizionati serialul indian "Suflete Pereche" de marti pana vineri la ora 20 si 15 minute, sambata si duminica la ora 19 si 15 minute.
Serialul "Suflete Pereche" prezinta povestea unei tinere care nu are o educatia prea deosebita dar se imbogateste si da culoare casei in care locueste.
“Pavrita Risshta” este povestea tinerei Archana, o tanara simpla, fara o educatie deosebita, insa cu un suflet minunat, care imbogateste si da culoare casei in care traieste.
Insa, desi toata lumea este, intr-un fel sau altul, dependenta de ea, nimeni nu pare sa o pretuiasca la adevarata ei valoare, exceptie facand doar mama si fratele sau.
Mama sa a avut intodeauna planuri marete pentru fiica sa si, tocmai de aceea, a cautat s-o casatoreasca cat mai repede un tanar educat si instarit.
In paralel cu povestea Archanei, se deruleaza si cea a lui Manav, un mic intreprinzator in domeniul auto, tanar care se indragosteste la un moment dat de Archana
Ea isi ajuta toti prieteni dar nimeni nu o pretueste cu adevarat, exceptie facand doar mama sa si fratele. 
Suflete Pereche Episodul 490 video online 29.06.2013, Suflete Pereche Episodul 490 online 28  iunie 2013, Suflete Pereche Episodul 490 online subtitrat 28 Iunie 2013.
Suflete Pereche Episodul 490 video subtitrat 26.06.2013, Suflete Pereche Episodul 490 online 28.06.2013 subtitrat.

Suflete Pereche - Episodul 489 ( 27.06.2013 ) Subtitrat 27 IUNIE 2013 VIDEO

Vizionati "Suflete Pereche - Episodul 489" Video Subtitrat

Suflete Pereche - Episodul 489 ( 27.06.2013 )
27 IUNIE 2013
27.06.2013
Suflete Pereche - Episodul 489
Vizionati serialul indian "Suflete Pereche" de marti pana vineri la ora 20 si 15 minute, sambata si duminica la ora 19 si 15 minute.
Serialul "Suflete Pereche" prezinta povestea unei tinere care nu are o educatia prea deosebita dar se imbogateste si da culoare casei in care locueste.
“Pavrita Risshta” este povestea tinerei Archana, o tanara simpla, fara o educatie deosebita, insa cu un suflet minunat, care imbogateste si da culoare casei in care traieste.
Insa, desi toata lumea este, intr-un fel sau altul, dependenta de ea, nimeni nu pare sa o pretuiasca la adevarata ei valoare, exceptie facand doar mama si fratele sau.
Mama sa a avut intodeauna planuri marete pentru fiica sa si, tocmai de aceea, a cautat s-o casatoreasca cat mai repede un tanar educat si instarit.
In paralel cu povestea Archanei, se deruleaza si cea a lui Manav, un mic intreprinzator in domeniul auto, tanar care se indragosteste la un moment dat de Archana
Ea isi ajuta toti prieteni dar nimeni nu o pretueste cu adevarat, exceptie facand doar mama sa si fratele. 
Suflete Pereche Episodul 489 video online 29.06.2013, Suflete Pereche Episodul 489 online 27  iunie 2013, Suflete Pereche Episodul 489 online subtitrat 26Iunie 2013.
Suflete Pereche Episodul 489 video subtitrat 26.06.2013, Suflete Pereche Episodul 489 online 27.06.2013 subtitrat.