Te Cunosc De Undeva 2 Antena 1 Sezonul 3

luni, 6 august 2012

In exclusivitate lista concurentilor din cel de-al doilea sezon "Te cunosc de undeva". Enache si Lavinia se bat cu C.R.B.L.

La o zi dupa ce a cazut cortina peste primul sezon al show-ului "Te cunosc de undeva", producatorii au decis sa organizeze editia a doua. Din cauza concertelor antamate, artistii ofertati nu s-au inghesuit sa semneze contractul, iar producatorii au fost nevoiti sa apeleze la patru dintre vedetele care au performat si in sezonul intai.
Te Cunosc de Undeva Sezonul 2

In exclusivitate lista concurentilor din cel de-al doilea sezon

ADRIAN ENACHE TE CUNOSC DE UNDEVA
ADRIAN ENACHE

LAVINIA PÂRVA TE CUNOSC DE UNDEVA
LAVINIA PÂRVA


CLAUDIA PĂTRĂȘCANU TE CUNOSC DE UNDEVA
CLAUDIA PĂTRĂȘCANU


CRISTI (HAIDUCII) TE CUNOSC DE UNDEVA
CRISTI (HAIDUCII)

Adrian Enache, Cristi de la Haiducii, Claudia Patrascanu, Lavinia Parva, Lora, C.R.B.L., Jorge si Maria Buza se aliniaza la start si intra in hora in noul sezon al show-ului "Te cunosc de undeva", care va fi difuzat in toamna la Antena 1. Daca primele patru vedete vor incerca aceasta experienta pentru prima oara in viata lor, restul sunt deja antrenate si obisnuite cu regulile emisiunii, unde, dupa ce se vor lasa transformate si vor interpeta hituri celebre, vor fi remunerate cu 1.000 de euro pe saptamana. Desi pare usor atipic ca patru dintre cele opt vedete prezentate deja in prima editie sa apara din nou in fata publicului, iata ca ideea producatorilor a fost agreata si de sefii departamentului divertisment, care mizeaza pe succesul si priza acestora la public. Filmarile vor incepe intr-o saptamana, membrii juriului raman neschimbati, iar prezentatorii vor fi aceiasi: Alina Puscas si Cosmin Selesi.